NÄYTÖT

toukokuuta 17, 2015

Julkaistu yli 200 aihetta!

Hauska miettiä että jo niin monta aihetta tänne kirjoittanut. Periaatteessa 200 ei ole paljoa, mutta toisaalta se on aivan hirveästi!
Koska olen tällä hetkellä eläin-aiheisessa elämäntilanteessa (koulussa, työharkassa sekä kotona), mietin että olisi aika sopivaa jos listaan tähän kaikki eläinaiheiset merkinnät, ja introt.
Pääset merkintöihin painamalla niiden otsikoita. 

Valaan viesti, Linnun viesti, Sarvikuonon viesti
Eri eläimien ''viestit'' niiden surkeista oloista ja tilanteista, joiden syynä on: mikä muukaan kuin ihminen. Näitä tulee vielä lisääkin, believe me.

Tuotantoeläinten oloista, Turkistarhaus, Turkistarhaus vol 2, Metsästys, Kot Kot Kot
Kirjoutuksia suunnaten eläinten asemaan teollisemmassa merkityksessä. Esim. Ruoaksi, turkiksi, ja jopa palkinnoksi.

Who let the dogs out? Cat Busters, Cecar Millan
Kollaasia koiriin suuntautuvista ennakkoluuloista, kirjoitus kissoihin liittyvistä ennakkoluuloista, sekä kollaasi siitä, mitä mieltä ollaan koirakuiskaajasta.

Fang, Ei esine vaan elävä, Pentutehtailusta
Aiheet jotka liittyvät eläimiin sekä rahaan. Fang mangassa havitellaan harvinaisuutta rahan perässä, kiinassa varastetaan lemmikitkin rahan perässä, ja mitä muuta pentutehtailu onkaan kuin rahan havittelua.

Jalostus, Jalostus 2, Jalostus 3, Sakemannit, Rotukoirista
Näissä aiheissa keskitytty lähinnä koirien eri rotuihin, jalostukseen, jalostuksessa tehtyihin virheisiin ja siihen miten ihmiset ovat monet rodut täysin pilanneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)