NÄYTÖT

tammikuuta 29, 2015

Metsästys

Metsästys on laaja aihe, josta tulee useampi merkintä.
Mulla on ollu paljon ongelmia miettiä miten alottaisin tämän.. Joten hyppään vaan suoraan asiaan.

Toisaalta voisi ajatella että metsästys pitää eläinlajien lukumäärät kurissa, eikä ne ylipopuloidu.
Mutta kuka pitää ihmisten määrät kurissa? Sodat? Ihmisiä on liikaa. Jos ihmisiä olisi sopusuhteessa saman verran kuin mitä muita eläimiä olisi, sen verran että se olisi vielä normaali määrä, kaikki voisi tulla keskenään toimeen, koska kaikille olisi tilaa. Mutta siinä vaiheessa kun rakennettiin ihmisille asuinoloja eläinten reviirille, ja sitten ammutaan ne eläimet koska ne tunkee ''meidän'' reviirille, meni asiat pieleen.

Pitää löytyä tietynlainen virhe ihmisestä, että pystyy riistämään toisen elämän. Oli se sitten ihmisen tai eläimen, joku siinä kuitenkin kuolee.
Jos ihminen olisi luotu metsästämään, olisi meillä siihen tarvittava tarpeellinen kehossamme, niinkuin eläimilläkin. Ne tappaa itse, ja ainoastaan ravinnoksi/puolustukseksi. Mutta ei ikinä palkinnoksi. Tässä ihminen on ainutlaatuisen sairas eläin.
Jos välttämättä tahtoo metsästää ja väittää tätä luonnon toimeksi, niin silloin saisi mennä ilman varusteita sinne metsään. Hoitaa homma omin käsin, face to face. Lainaten Eminemiä: ''I was taught if you're gonna murder somebody you should face 'em, Tell 'em why, look 'em dead in the eye, then waste 'em''

On kahdenlaista metsästystä.
1. On ruoaksi. Metsästetään vain sen verran, mitä syödään. Ei sen papukaijamerkin takia.
Tämä on jo paljon parempi kuin...
2. Palkinnoksi. Tätä metsästyksen muotoa en voi kestää, eikä moni muukaan. Tapetaan elukoita vain sen ilon takia? Koska tappaminen on harrastus, tai ilo? Tämä on järkyttävää.
On myös järkyttävää miten jotkut kutsuvat itseään eläinrakkaiksi, ja silti metsästävät. Siinä kun poseeraat sen kuolleen eläimen päällä, mitä tunnet? Tunnetko eläinrakkautta? Tunnetko valtaa? Entä iloa? Jos mitään näistä, kirjaudu huvikses osastolle.

Jos ihminen ei olisi ylikansoittunut, ei varmasti edes olisi metsästys-ongelmaa.. Tai itseasiassa montaa muutakaan nykypäivän ongelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)