NÄYTÖT

kesäkuuta 19, 2014

Ei esine, vaan elävä

Kiinalaiset aktivistit pysäyttivät koiranliha 'markkinat', ja pelastivat näin lihaksi päätymiseltä 900 koiraa. Useat näistä koirista olivat varastettuja perhekoiria, kaulapannat ja kaikki.
Rotujen seassa oli huskeja, saksanpaimen koiria, puudeleita ja muita. Monet todella sairaita, ja kuolemaisillaan häkkien ja rekkojen olojen takia.
Yksi nainen löysi kadonneen kultaisennoutajansa rekasta, mutta hänelle sanottiin ettei hän voi viedä sitä takaisin kotiin, ellei maksa kuljettajalle. Aktivistit hakattiin, ja vasta 50 tunnin protestin jälkeen kaikki koirat saatiin pelastettua. Tosin, kun aikaakin meni niin kauan, monet koirista olivat kerenneet kuolla, minkä tähden aktivistien piti ne haudata tapatumapaikalle.
Koko tarinan pääset lukemaan (englanniksi) täältä.
Sekä videon aiheesta pääset katsomaan tästä.

Kuinka usein ja paljon tälläistä materiaalia pitää nähdä, ennekö ihmiset tajuavat tämän olevan väärin? Välillä on vaikea kuvitella että vielä nykypäivänäkin voi jossain maailman kolossa tapahtua jotakin näin sairasta. Tälläinen ei Suomessa varmasti käy edes kenekään mielessä.
Joka päivä kuolee monia koiria sekä kissoja hajonneisiin häkkeihin ja rekkoihin, nestehukkaan, nälkään, sekä (jopa!) elävältä kynimiseen. Vääryyttä!
Useat koirat synnyttävät ollessaan näissä häkkioloissa, joissa pennut myös kuolevat likaisiin oloihin, häkeistä tippumiseen tai niiden murskautumiseen. Häkkisynnytys kuullostaa paljon samalta kuin pentutarhaus, mikä on yhtä sairasta paskaa täynnä kuin nämäkin ihmiset!

Työntekijät heittävät häkit maahan rekkojen lasteja purkaessa, niin että koirien luut murtuvat. Myöskin uusin ''undercover operation'' paljasti että nyljetyt koirat ovat vielä sen verran voimissaan kun heidät heitetään kasaan muiden koirien sekaan, että pystyvät vielä nostamaan päitään. Jos joku tietää kärsimyksestä, ne ovat nämä koirat.. Ja eläimet yleensä.

Tämä on JÄLLEEN yksi asia missä näkee rahan vaikutuksen ihmismieleen. On valmis antamaan elävän olennon kärsiä, ja jopa kuolla, jotta saa rahaa myydä turkkeja joita ihminen ei edes tarvitse. Eikö moraali tai omatunto ala huutamaan kun viet jonkun lemmikin niiden pihasta? Äly hoi älä jätä.
Eikä asiaa helpota sekään että Kiinassa ei ole, (mutta pitäisi olla) eläinsuojelulakeja.
Tuokaa tämä asia 2000 -luvulle! ...sairaat paskat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)