NÄYTÖT

kesäkuuta 15, 2015

Fight Club


Tyler Durden: Fuck off with your sofa units and strine green stripe patterns, I say never be complete, I say stop being perfect, I say let... lets evolve, let the chips fall where they may.
Ei pitäisi rakentaa itseään uniikeilla tavaroilla, merkkivaatteilla tai värikkäillä seinillä, ennekuin on valmis sisältä. Vasta kun tiedät kuka olet, on olosuhteidesi maalaamisessa järkeä.
Tyler Durden: The things you own end up owning you.
Tyler Durden:
 It's only after we've lost everything that we're free to do anything
Voitko olla täysin vapaa, kun omistat paljon tavaraa? Et voi vain pakata ja lähteä jos tarvitset pari muuttokuormallista mukaasi. Jos sinun pitäisi lähteä nyt, ja saat mukaasi autosi verran tavaraa, kuinka paljon tavaraa karsiutuisi pois? Kuinka paljosta olisi helppo päästää irti, entä mistä vaikea? Meidän velvollisuudet, työ, koti ja ne tavarat sitovat meidät paikoilleen.

Tyler Durden: You have to know the answer to this question! If you died right now, how would you feel about your life?
Tyler Durden: Tomorrow will be the most beautiful day of Raymond K. Hessel's life. His breakfast will taste better than any meal you and I have ever tasted.
Eletään liikaa suunnitelmissa, sen sijaan että tässä hetkessä. Vaikka mieli muuttuu, usein suunnitelmat ei. Niitä ei muuteta, koska ei edes huomata että ollaan muututtu. Olet töissä siwassa. Vihaat sitä. Mitä haluat tehdä? Älä mieti palkkaa, mieti onnea. Se toimii. Usko pois.
Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place. We have no Great War. No Great Depression. Our Great War's a spiritual war... our Great Depression is our lives. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.
Elämä jota meille syötetään ei ole aito. Se on kaikki isoa valhetta, joka johtaa vain isompiin valheisiin ja isompiin massoihin. Pitää uskaltaa kurkistaa verhon takaa, ja nähdä että se mitä on opetettu olevan oikein, ei ole. Se mitä on sanottu että pitää tehdä, on väärin. Kaikki on kyseenalaistettavissa. Kaiken täytyykin olla. 


Tyler Durden: You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Jälleen hieno pointti Figh clubin kirjoittajilta, et ole sitä mitä omistat. Ei kuulu materialisoida itseään, jos sinusta riisutaan kaikki mainitut, auto, rahat, tavarat ja työ, mitä jää? Jääkö jäljelle mitään? Onko sinulla rikas elämä vai rikas elämä? 
Narrator: When people think you're dying, they really, really listen to you, instead of just...
Marla Singer: - instead of just waiting for their turn to speak?
Kaikki on taustaa itselle, joku kertoo tarinaa, kuunteletko? Vai mietitkö samantapaista tarinaa parin vuoden takaa siskosi grillijuhlista? On ok jakaa omiaan, niin kauan kun oikeasti kuuntelee mitä toinen kertoo. Niin kauan kun kiinnostaa muidenkin asiat, you are gonna be fine. 

1 kommentti:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)