NÄYTÖT

maaliskuuta 09, 2015

Kendall Jones

Pitäisi varmaan aloittaa sanoen että lue Metsästys aihe painamalla tästä.

Tästä maailmasta löytyy paljon ihmisiä keitä vihaan. Tästä maailmasta löytyy paljon ihmisiä keitä sinä vihaat. Omien vihatuimpien ihmisten listaan lukeutuu helposti Kendall Jones. 

Kendall Jones on Meksikolainen malli sekä metsästäjä. Olemme puhuneet täällä blogissa siitä miten vanhemmat antavat tapansa kuin perintönä lapsille. Oli se sitten jenkkilän tyyliin uskonto, venäjän tapaan viha tai hienon videon mukaisesti pahat tavat. Kendall kertoo että hänen isänsä otti hänet mukaan metsästämään kun hän oli lapsi. He olivat Afrikassa metsästämässä kun Kendall oli 9-vuotias, ja hän kertoo että tahtoi ampua, mutta aseet olivat liian painavia lapselle. Hänen ensimmäinen tappo oli sarvikuono. Ja jos muistamme oikein Sarvikuonon Viestistä, laji on menossa sukupuuttoon päin. Hän silti metsästää näitä yhä. Kendall on myös kertonyt että tykkää metsästää harvinaisia eläimiä, etenkin afrikan eläimiä. Dangerous 7 - on yksi tavoite, ja toinen on Big 5.
(Dangerous 7 = Buffalo, elefantti, leopardi, leijona, sarvikuono, virtahepo, krokotiili)

Tietenkin lapsi tykkää tappaa kun on isukki näyttänyt mallia. Tässä pitäisi melkein syyttää vanhempia, eikä itse Kendallia, mutta hän kuitenkin on oma ihmisensä, ja tältä osin kamala sellainen.
Myöhemmin tulee aihetta juurikin siitä miten perintö ja kulttuuri vaikuttaa ajattelutapohimme. 

Jäätävää on se, että Kendall on kutsunut itseään eläinrakkaaksi ihmiseksi. Siinä vaiheessa kun pystyt tappamaan toisen eläimen, jopa eläimiä jotka ovat sukupuuton partaalla, ottaa kuvia tämän ruumiin yllä ilman mitään arvostusta, et voi enää väittää itseäsi eläinrakkaaksi.
Kendall on törkeä, tekopyhä ja tappaja. Vaikka Big Game Hunting ei ole laitonta, astuu Kendall ja muut metsästäjät kaikkien varpaille. He tuohoavat kaikkien elämää tällä planeetalla, mutta mikä auttaa silloin kun oikeussysteemi ei?

Jones on myös solvannut julkisesti vegaaneja sekä luonnonsuojelijoita. Hän on häpeäksi. Hän on kamala roolimalli.
Tämän kuvan kuvauksessa: ''...Well I'm here to tell you, I'm NEVER going to stop. I'm proud to hunt, proud to cheer, proud to wear makeup, and especially PROUD TO BE ME!''
Tämän kuvan kuvauksessa: ''WOOHOO!!! Taylor Altom and I finally got some decent wall decor for the apartment!''
Tämän kuvan kuvauksessa: ''Finally...a tee that says how I feel!''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)