NÄYTÖT

tammikuuta 10, 2015

Jenkkiviha

Tänään puhutaankin Usasta, alkaa vaan mennä hermot. Pienet asiat kerääntyy yhteen ja niistä tulee massiivinen rage, ihan niinkuin Vihan Väreissä 2/3

Uskonto esimerkiksi jaetaan jenkkilässä kuin perintö, sukupolvelta toiselle. Jos saa yleistää: Uskonto otetaan vastaan miettimättä itse sen enempää. Asiaa ei edes kyseenalaisteta.
Ei toki kaikki päädy aivopestyiksi, mutta aate toimii eritavalla, kuin mm. Euroopassa.

Dexter etsii pojalleen Harrisonille esikoulua. Hän miettii katolista vaihtoehtoa, ja tämän miettimisen aikana kysyy työkaveriltaan Angelilta, että: ''Look, I know this is a little basic, but how do we even know there is a god?''. Angelin ilme menee hämmentyneeksi, johon Dexter jatkaa ''You know, so I can explain it to Harrison?''
Tälläinen pieni esimerkki joka voi kertoa niin paljon. Se automaattinen tarve selittää kyseenalaistaminen..
Tämä on vain yksi niistä monen monesta esimerkeistä mitä olisi voinut käyttää.
Jopa amerikan dollarissa lukee ''In god we trust''
Sekä heidän lippuvalassa; ''One nation under god''

Kissan declawing eli kynsien poisto, mikä on haitaksi kissan elämään ja rakenteeseen on Pohjois-Amerikassa yleistä ja jopa hyväksyttävää. Koska huonekalujen kunto on niin tärkeää, että ainoa tapa miten niitä voi suojella, on repiä kissan kynnet pois? Ei vaan voi opettaa olemaan raapimatta huonekaluja. Onko raapimispuu liian ruma siihen decor sisustukseen?
Sivu joka on pro-declawing: Link! Joitain ihmisiä on vaan niin vaikea ymmärtää, ja kuinka ollakkaan että nämä vaikeasti ymmärrettävät ovat aina from 'murica?

Niinkuin USA vs FIN merkinässä mainittu; Ihmekkään kun niin ylipainosta kansaa kun ruoat on kaikki roskaa, töissä, koulussa ja kaupassa. Laitetaan mainostaukoja 5min välein niin että varmasti kerkee hakee lisää syöyävää siinä koko ajan.
Amerikan tv-sarjoista/kanavista puheen ollen, kun ohjelma jatkuu, juontaja kerkee selittää mistä puhuttiin ennen taukoa ja mistä puhutaan mainosten jälkeen, kunnes ollaan taas mainostauolla, hakemassa lisää sitä ruokaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)