NÄYTÖT

maaliskuuta 27, 2015

Gta - Vinkit pelatessa

Okei jowishaten aiheesta aika paljon eroava aihe, enkä tälläisiä muuten harrasta mutta Gta aiheita on ollut muitakin jo, ja halusin jonkin vähän neutraalimman aiheen tänne, kun tänään oli viimeinen päivä koululla. Joten hyvää viikonloppua kaikille!
Lue aikaisemmat: Franklin, Michael, sekä Trevor. Voi olla että moni pelaaja nämä jo tietää, mutta jakoon!
1. Varashälytin
Jos et halua kyttiä perääsi kun pöllit piippaavan auton, mene auton luokse, potkaise sitä, anna varashälytyksen soida loppuun ja murtaudu sisään. Uutta hälytystä ei tule, eikä äänen vuoksi kyttiäkään.

2. Kytät ja tähdet
Wanted level pois ilman koodeja? Jos sinulla on 1-2 tähteä, aja pois tieltä (silloin kun kartta ei vilku punaisena) esim. mäelle tai sivukujille. Mutta kolmannen tähden kun saa, tulee helikopteritkin mukaan jolloin ei kannata ajaa tieltä mäkien päälle, sieltä ne löytää aikas helposti. Pysyttele rakennusten alla, sekä sivukujilla.

3. Putum
Jos lennät hienosti mäestä alas, pidä auton maha maata kohti niin et räjähdä osuessasi maahan! Loogista, eikö?

4. Taxin soitto
Joskus peleistä löytyy bugeja (oikeesti?) Ja tälläisen olen itse huomannut taxia odottaessa että jos katselen ja tähyilen teitä pitkin, se ei tule. Mutta jos käännyt pois päin liikenteestä (myös kuvakulmallisesti), saapuu se sitten paikalle.

5. Kuolleet saarella
Yksi Trevorin 'heräämisistä' tapahtuu pienellä saarella Pacific Oceanilla. Trevor herää alkkareissaan ja ympäriltä löytyy viitisen kappaletta ruumiita. Joskus on käynyt niin, että kun näihin ruumiisiin juoksee, tyypit heräävät ja lähtevät kävelemään, kuolevat myös uudelleen todella helposti. Bug bug

Tulevia Gta aiheita on Vinkit - tehtävissä, sekä Jenkkiaihe. Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)