NÄYTÖT

marraskuuta 06, 2014

Gta - Franklin


Gta V:ssä on kolme päähahmoa, joista olisi tarkoitus kaikista kirjottaa, koska he kaikki edustavat selkeitä persoonapiirteitä, vähätelty, itsekäs ja hullu. Pelaajat tietää kuka on kuka.
Jos olet Gta-friikki, niin käy tutustumassa Gta aiheisiin sivuihin; InstaGta, Morningwood Selfies sekä Trevorism.
Tähän ensimmäiseen aiheeseen tahtoisin ottaa Franklinin, joka siis edustaisi tätä ''vähätelty'' -adjektiivia. (Lue Michael, Trevor)

Franklin Clinton on kasvanut huonolla seudulla (dahoodman), ja tätä kautta hänelle on siis tullut kaveriporukka, sekä kriminaali elämäntapa, käytetään ne tilaisuudet mitä on saatu.
Kun Franklin tutustuu Michaeliin, saa hän parempia mahdollisuuksia, näin päästen pois seudulta
missä asui, ja 'parempien' töiden pariin.


Sitten alkaakin se ''vähätelty'' vaihe, aina kun Franklin tapaa ystäviään vanhoilta ajoilta, he aina muistuttavat Franklinia siitä, mistä hän on tullut, ja sanovat vähätteleviä asioita kuten: ''Kun katsot meitä alaspäin linnastasi'', tai ''Me köyhät emme ainakaan hylkää ystäviämme''.
Tämä on juuri sitä perus vähättelyä. Tilanne, jossa toinen saa mahdollisuuksia parempaan elämään, alkaa toinen puoli niitä kadehdimaan. Mikäs siinä, ihmisiähän me vaan ollaan, ja ihmiselle on luonnollista kadehtia toisia, mutta niinkuin böyt miljoona kertaa olen täällä sanonut; Liika on liikaa.
Siinä vaiheessa kun se on pelkkää vähättelyä eikä toisen onnen huomaamista, se menee rajan yli, ja on vain väärin.

Vaikka Franklin lähti huonommasta elämästään pois, hän silti ajaa Tonyan ja JBn hinausautoa, jotta tämä ei saa potkuja, pelastaa Lamarin monesti varmalta kuolemalta, ja silti saa vain paskaa niskaa siitä, miten on muka hylännyt kaverinsa.


Vähätelty ihminen, voi olla vaarallinen ihminen. Jos sinua syytetään asioista mitä et ole tehnyt, laitetaan niin sanotusti sanoja suuhusi, eikä huomioida asioita joita olet muiden vuoksi tehnyt, saa se kenet tahansa sekoamaan. 
Franklin on tässä hyvä esimerkki, siksi Gta -aihe, vähättelystä puhumiseen.
Franklin ei kirjaimellisesti sekoa, tosin on paid-thug = tappaa. Mutta on selkeästi kasvanut erittäin kyyniseksi ihmiseksi.

Vähättelyn voi linkata monen pahan asian alkutekijöiksi, esim. kouluammuskelun.
Älä siis vähättele ketään, anna jokaisen kukan kukkia vaan, ja jos joku on lorealin arvoinen niin kerro se hänelle
(Lue koulukiusaamisesta, Link, link )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)