NÄYTÖT

marraskuuta 25, 2014

Gta - Michael


Gta V:ssä on kolme päähahmoa, joista olisi tarkoitus kaikista kirjottaa, koska he kaikki edustavat selkeitä persoonapiirteitä, vähätelty, itsekäs ja hullu. Pelaajat tietää kuka on kuka.
Jos olet Gta-friikki, niin käy tutustumassa Gta aiheisiin sivuihin; InstaGta, Morningwood Selfies sekä Trevorism.
Tähän toiseen aiheeseen tahtoisin ottaa Michaelin, joka siis edustaisi tätä ''itsekäs'' -adjektiivia.
(Aikaisemman merkinnän vähätellystä Franklinista pääset lukemaan tästä, sekä Trevorin aiheen tästä).

Michaelin itsekäs luonne tulee esiin todella usein tarinan aikana. Oikeastaan koko syy tähän uuden elämän aloittamiseen, kuolemansa feikkaamiseen, sekä syy Trevorin elämäntapoihin, on Michaelin itsekkyys, joka on alkanut jo 10 vuotta sitten, Ludendorffissa.  
Michael oli tehnyt sopimuksen FIBin kanssa, omien sanojensa mukaan perheensä vuoksi. Tämä päätös tapatti Bradin, ja sai Trevorin asumaan aavikolla kaukana kaikesta, wanted-rikollisena. Sitä sitten voi kaikki pelaajat itse miettiä, oliko tämä oikeasti perheen vuoksi? Vai pelkästään Michaelin vuoksi?

Koska siitä miten paljon perheestään välittää, ei ole mitään takuita. Kun hän pelastaa Jimmyn laivan-varastajilta, hän näyttäisi olevan enemmän pahoillaan laivastaan. Kotona hän antaa Amandan hoitaa lasten kasvattamisen, ja pilaa Tracyn mahdollisuudet tv-sarjassa Fame or Shame.
Mutta toisaalta: Laivan menetys on harmillista, ehkä Amanda kasvattaa lapset paremmin, ja tosiaan Tracyn tanssiminen oli enemmänkin pöydän nylkytystä.


Michaelin itsekkäästä luonteesta voisi esimerkkinä käyttää tilannetta, kun Michael ja Trevor ovat erämaassa piilossa Mexico-gangsteriä, koska kidnappasivat tämän vaimon. Franklin soittaa kertoen että Trevorin viholliset ovat olleet etsimässä heitä kaupungista ja on juuri kyttäämässä heitä.
Kun Trevor kertoo Michaelille että Franklin tarvitsee heidän apua, Michael samantien ajattelee itseään. Hänen ensimmäiset ajatukset asiasta on että puhelun kautta heidät löydetään. Trevor onneksi huomauttaa asiasta, ja sanoo: you don't even ask about the trouble you immediately think about yourself.

Itsekkäät ihmiset tulevat aina olemaan yksin. Heillä ei ole ystäviä, heillä on suhteita. Heillä ei riitä ymmärrys ja myötätunto muiden ihmisten ongelmille, ja koska he eivät oikeastaan välitä kestään, ei kukaan heidänkään menoa tule ikuisuuksiin katselemaan.
Itsekäs käytös on jotain, mitä kannattaa varoa. Se on vain myrkky sosiaaliselle elämälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)