NÄYTÖT

helmikuuta 28, 2015

Gta - Trevor


Gta V:ssä on kolme päähahmoa, joista olisi tarkoitus kaikista kirjottaa, koska he kaikki edustavat selkeitä persoonapiirteitä, vähätelty, narsisti ja hullu. Pelaajat tietää kuka on kuka.
Jos olet Gta-friikki, niin käy tutustumassa Gta aiheisiin sivuihin; InstaGta, Morningwood Selfies sekä Trevorism.
Tähän viimeiseen aiheeseen jätin Trevorin, lempihahmoni, joka siis edustaisi tätä ''hullu'' -adjektiivia.
Aikaisemmat aiheet: Michael, Franklin

Trevorin lapsuus oli monipuolisesti sekava, mikä selkeästi jätti jälkensä siihen, minkälainen ihminen hänestä kasvoi; hullu, sekopäinen murhaaja, mutta kaikesta huolimatta myöskin aito.
Jos Trevorista karsitaan pois huumeet, kannibalismi ja recless murdering, hän edustaa karskilla tavalla aitoutta. Sitä juurta, mikä oli kauan ennen kauneusihanteita, botoxia, luxus asuntoja sekä maineen ja sosiaalisten asemien miettimisiä.


Trevor on kuin raaka versio siitä, mitä meidän pitäisi olla. Kaikki ovat niin kiinni ulkonäössä, tyylissä, maineessa, statuksessa, sun muissa, että eivät panosta siihen tärkeimpään ollenkaan. Siihen, kuka sinä olet sisältä.
Loppujen lopuksi sillä ei ole mitään väliä, mitä näytät ulospäin, jos sisältösi ei ole minkään arvoista. Panosta siis persoonaan, taitoihin, ja no, itseesi.

Trevor: I can be myself out here, bullying, selfish, totally reckless. Do the things that make me me.
Ron: Like kidnapping the wife of a powerful Mexican gangster, and flying a crop duster toward a jumbo jet loaded with mercenaries?
Trevor: Exactly! Everyone's so hung up on apperances in L.S, you start to forget who you are. And if you ain't who you are, who the fuck are you?


Trevor tuo myöskin tärkeän pointin esille, ne jotka ovat kokeneet, voivat ymmärtää ja auttaa. Ne jotka ovat olleet siellä missä sinäkin, tietävät mitä käyt läpi ja auttavat sinua siinä. Jos kuvittelet tilanteen missä jollain on paha olo, ja ystävä tukee ja auttaa häntä -mitä näet? Näetkö aidon itsekkin joskus rikki olleen ihmissielun siinä auttamassa, vai pakkelinaamaisen, pinnallisen draamaqueenin joka ei ole koskaan joutunut isoja asioita miettimään?
Meillä kaikilla on velvollisuus auttaa ystävää, suhteet on kuitenkin ne mitkä pitää meidät järjissämme. Joten auta, kuuntele, ja tule kuulluksi.

(Lue ystävyyksistä, link!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)