NÄYTÖT

tammikuuta 12, 2015

Jesus Camp - Becky Fisher

Ette ikinä arvaa minkä nimisen dokkarin katoin.. No okei, Jesus Camp
Lue toinenkin aihe Jesus Campista painamalla tätä linkkiä.
Tuli niin paljon tekstiä tuosta Jesus Camp -dokumentista, että oli pakko jakaa kahteen aiheeseen.
Becky Fisher on kolmannen sukupolven pastori North-Dakotasta.

Ihan dokumentin alussa Becky Fisher selittää miten Islamin uskon mailla lapset viedään leireille jotka ovat hänen mukaansa ''sanoin kuvaamattomia'', heille opetetaan miten puetaan kranaattivyö ja miten ammutaan konekiväärillä, jotta he ovat valmiita kuolemaan islamin puolesta. Becky on selkeästi tämän kannalla, koska sanoo haluavansa nähdä samaa heidän leireillää.
Mielisairaat opastaa lapsia, sepä kiva?

Kappelia tarkastaessa Becky rukoilee tuoleista, tietokoneista, sähköstä, powerpoint -esityksestä, ihan joka ikisestä asiasta, ettei menisi pieleen. Järkevät ihmiset tarkastaisi kaikki johdot, mutta niin..
Becky huutaa/saarnaa  Jesus Campin loppupuolella lapsia käyttämään tietojaan sotaan, tämänjälkeen hän huutaa useasti ''This means war!''

Becky sanoo syykseen, miksi opettaa lapsia uskonnosta, koska lapset oppivat lapsina vielä hyvin ja nämä asiat pysyvyät heillä varmasti loppuelämän. se on taktiikkaa. Hän myöntää aivopesun, ja hän myös sanoo että tarvitaan lisää aivopesua.

Miten uskovaiset voi puolustella lapsen mielen saastuttamisen? Miksi tälläisiä henkilöitä päästetään lasten lähelle? Ja kuinka sairaita vanhempien pitää olla, ettei näe tätä ongelmana? Kokonainen sukupolvi tuhottu mieleltään ihan tosta noin vain. Kamalaa.
Jos puhutaan uskonnollisissa termeissä, niin Becky Fisher, toivottavasti palat helvetissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)