NÄYTÖT

tammikuuta 13, 2015

I hate russia 3

On varmasti lukijoiden tullut huomattua, että venäjä on yksi aihe, mistä jaksaa kirjoittaa. Ensimmäisessä aiheessa käsiteltiin venäjän paskuuteen liittyvää dokumenttia. Lue I hate russia 1 tästä. Toisessa aiheessa käsiteltiin jääkiekkoa, sekä euroviisuja, venäjän tapaan ofc. Lue I hate russia 2 tästä.

En kyllä ikinä uskonut saavani yhdestä maasta näinkin montaa aihetta aikaiseksi, mutta ne vaan jaksaa olla epäinhimillisiä ikenenmätiä, joten, minkäs teet.

Ystävä linkkasi iltalehden uutisen venäjän uusimmista kommelluksista. ''Venäjä kieltää ajokortit transsukupuolisilta ja uhkapelureilta'' - ''Venäjällä on laadittu laki, jolla "psyykkisesti sairaat" jäävät ilman ajokorttia.''

Jotenkin huomaa että venäläiset ajattelevat vain niin sanotusti ''puolella aivolla'', siirtyvät aina suoraan agressiiviseen vihaan, kuin taas ''järkevät'' ihmiset keskustelevat ja ratkovat ongelmansa. Kaikki on mustavalkoista, eli puoli aivoista; ''Tee juuri näin tai olet sairas''.
Tässäkin ainakin olettaen ja toivottavasti on ajateltu vain sitä, että vältettäisiin useampi onnettomuus tiellä, mutta koska ovat puoliaivoista kansaa, psyykkisestisairaiksi lasketaan ihmisiä, jotka eivät ole psyykkisesti sairaita. Transsukupuoliset eivät ole sairaita, venäjä on sairas.


On sellaisia perusasioita, joita voisi ajatella liikenteessä, kuten ajokortti narkoleptisilta pois, tai pahasti dementoituneilta, tai muilta jotka saattavat tahattomasti vaarantaa itsensä ja muut liikenteessä. Mutta mitenköhän se uhkapeluri on vaaraksi liikenteessä? 
Ylipäätään kuka venäläinen ei olisi vaaraksi liikenteessä? Katso hetki youtube videoita, tai ylipäätänaä uutisia heidän ajamisesta.. Huhhuh!
Eräs Keijo on venäjällä usein työasiaoissa ajamassa liikenteessä, eikä ole ollut päivääkään, ettei olisi nähnyt onnettomuutta. Think about that.

Mutta paljon peukkuja ja onnea niille venäläisille, jotka edustavat niitä hyviä ihmisiä, kamalan maan keskellä (Y)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)