NÄYTÖT

toukokuuta 30, 2014

I hate russia 2

Kirjoitin muutama kuukausi taaksepäin meidän järkyttävästä naapuristamme, venäjästä.
Merkinnässä totesimme maan olevan homofoobinen, korruptoitunut, kansalaisoikeuksia hylkivä sekä idiooteista idiootein maa, joka nykyään kirjoitetaan pienellä v:llä.

Tässä osassa 2, meillä on kaksi eri aihetta jaettavana naapuristamme.
1. Ensimmäisenä tulee jakoon tämä venäläisten raidallinen parinmiehen jääkiekkojoukkue. 

-Znarok sai toimitsijakiellon välieräpelin käytöksestään. Kiellosta huolimatta Znarok kommunikoi mikrofonin avulla omalle joukkueelleen katsomosta käsin. Mutta koska kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n säännöissä ei erikseen kielletä kommunikointia mikrofonin välityksellä. Näin Znarokin temppu meni läpi sormien.

Venäläinen perusluonne on kautta aikojen aina ollut sellainen, että vilppiä tehdään asiassa kuin asiassa.
Järjestetään me omat MM-kisat, ilman venäjää, (viitaten seuraavaan)

2. Toisena tämä euroviisujen ''parrakas nainen'', upea Conchita Wurst. 
Fakin venäjä on niin pienimielinen maa, että ovat nyt päättäneet järjestää omat euroviisun tapaiset kilpailunsa, ''Interviisut''.
''- Interviisuja katsoessasi sinun ei tarvitse selittää lapsillesi, miksi parrakas nainen laulaa,
Matvienko vakuttaa.''

Voiko olla järkympää touhua? Onko koko venäjä näin avuton, säälittävä ja turha paikka? Jokainen asia on jumittunut epäluulon ajoille, eikä tulevaisuus näytä yhtään paremmalta.
Olisi kyllä hyvä jos venäjä lähtisi koko euroviisubisneksestä helvettiin, niin saataisiin edes paremmat kilpaulut ja pisteytyksetkin ensi vuodelle.

Top Comments kyseisestä uutisesta: 
-''...Eli pitäkää omat viisunne minun puolestani, ja laittakaa sinne vielä muitakin rajoituksia kuin homojen pois sulkeminen. Miten olisi esimerkiksi sallia vain puhtaan slaavilaisen sukutaustan edustajat, ja kappaleiden aihelistan antaa isä Putin, jotta ei tarvitse selitellä jälkikasvulle miksi setä laulaa tädistä noin rumasti....''

-''Joku homofobiasta kärsivä Venakko vois joskus mennä Skotlantiin ihmettelemään 140 kiloiselle ja 2,10 metriä korkealle lihaskimpulle tukinheittäjälle ylämaan kisoihin, että miksi sinulla on hame päällä mutta kuitenkin parta! Ja sitten koittaa esittää, että me järjestämme omat kisat , jossa miehillä on housut!''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)