NÄYTÖT

syyskuuta 01, 2014

Kiva Pikku Flaieri

Jos luet raamatun, ja uskot sen mitä siellä sanotaan. Silloin tajuat että Jumalasi tappaa vauvoja.
Kyllä, jos olet uskovainen, sinä palvot Jumalaa, joka tappaa vauvoja.
Lopeta ateistien moraalien kyseenalaistaminen, ja ala kyseenalaistamaan omiasi.

Jos eläisimme raamatun mukaan, murha, raiskaus sekä orjuus olisi laillista. Naisella ei olisi mitään oikeuksia; hän olisi vain osa miestä. Kuin palkinto. Sekä mitään tieteellisiä tutkimuksia ei olisi välttämättä tehty. Asuisimme siis lättänällä maapallolla, ilman mitään sivistystä. Ironisesti evoluution kannalta, olisimme kuin apinat ja muut eläimet.

Jos ajat partasi, olisi tekopyhää sinulta olla homoja vastaan. On tekopyhää sivuuttaa toinen, mutta ottaa täydestä sydämestä toinen.
Pelkästään rakkauden kieltäminen sen takia, että vanhassa kirjassa sanotaan niin, on hulluutta.

Mitä jos ette asettaisi mielipiteitänne, moraalejanne sekä arvojanne yli 2000 vuotta vanhan kirjan mukaan, vaan mietitte itse. Et ole lammas, sinulla on oikeus omiin ajatuksiin. Et ole klooni, sinulla on oikeus ajatella itsesi puolesta. Joten ajattele. Entä jos oma lapsesi, olisi homo? Hylkäisitkö hänet ikivanhan kirjan ja sadun takia? Vai hyväksyisitkö hänet, ja rakastaisit häntä sellaisena kuin hän on?

Kai ymmärrät, että yli puolia maailmalla käydyistä sodista ei olisi koskaan tapahtunut ilman uskontoa? Uskonto edustaa vihaa, joten pakko kysyä, että miksi uskotte?

Yleisin syy on pelko helvetistä ja kadotuksesta. Tässä vaiheessa on pakko sanoa, että ei ole mitään todisteita että kyseiset paikat olisi olemassa, eli pelkäät turhaan. Mikä onkin uskonnon pointti, saada heikolla hetkellä olevat ihmiset pelon avulla uskomaan.

Jos elät elämäsi tehden hyviä asioita, arvostaen kaikkien yhteisiä oikeuksia, ja ylipäätään olemalla hyvä ihminen, sinulla ei ole mitään hätää.

Ei kannata olla kusipää, että pääset paikkaan mitä luultavammin ei ole edes olemassa. Tee tästä elämästäsi, se taivas mihin haluat päästä.
Älä syötä uskontoa lapsillesi, eroa kirkosta, ja ala elämään vapaasti, hyvänä ihmisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)