NÄYTÖT

huhtikuuta 09, 2014

Tekopyhä paskiainen

Yksi asia mikä on ollut koko blogin olemassaolon ajan mielessä, ja josta vihdoin pääsen kirjoittamaan on tekopyhyys. Tai tarkemmin sanottuja tekopyhät ihmiset, selkäänpuukottajat, takinkääntäjät sekä selän takana paskaa puhuvat.
Nämä mahtuvat sopivasti samaan aiheeseen, kun ovat samankaltaisia, sekä liittyvät toisiinsa.
Tuntuu että näiltä ihmisiltä puuttuu pari kromosomia.. Tai jonkinlainen tietoisuus ainakin. Kuin olisivat jääneet lapselliselle pinnallisuus tasolle, jossa normaalit ihmiset vain käyvät ajoittain.

(PS, RANDOM KUVA SOTAJALALLA)

Ihmiset, jotka puhuvat toisesta paskaa selän takana, yleensä myös värittävät asioita. Jos jotain hauskaa on tapahtunut, kun ovat aikoinaan oleskelleet/hengailleet, kun tämä kertoo sen eteenpäin saattaa värittää asian niin, että sen koko merkitys muuttuu, jolloin se lisää huonoa kuvaa kys. ihmisestä niille, jotka tarinan kuulevat.
Tässä vaiheessa uhreina on myös ne joista on puhuttu paskaa, mutta myös ne jotka kuulevat väritetyn version.

Tuntuu että tälläinen paskan jauhaminen on se muijien juttu. Niinkuin kaikki ja kaikkialla sanotaan, muijat on kieroja, ja miehet suoria. Joten tämä on ilmeisesti vain yksi niistä kieroista tavoista saada jonkinlaista kostoa aikaan toiselle.

Yleensä tälläinen ihminen joka puhuu paskaa, tekee sen siksi, että yrittää ''voittaa'' puolelleen kohteen aikaisempia vihollisia, tai vain saada huomiota kun ''tietää'' asioista. Antaen itsestään vaikutelman, että hei, toi tietää, joten siihen kannattaa tutustua.
Ei se mitään, se on ihmisenluonne. Mutta muista, että jossain vaiheessa tarinasi loppuvat, jonka jälkeen olet vain rotta.

(PS, RANDOM KUVA KYNÄSTÄ JA PAPERISTA)

Ja näin pääsemme aiheeseen takinkääntäjä.
Se on vaikea ymmärtää miten joku, johon olet luottanut, ja joku jonka kanssa on ollut ihan hauskaakin, paljastuukin ihan eri ihmiseksi. Miten tajuat näkeväsi ihan eri ihmisen, kuin sen kehen tutustuit. Onko hän muuttunut vai mitä ihmettä? I have no idea.

Tuntuu että kaikki ylhäällä mainitut sanat ovat synonyymeja juurikin tälle tekopyhyydelle. Ollaan jotain mitä ei olla, puhutaan jotain mistä ei pitäisi puhua, sekä tehdään vastoin (niin sanottuja) sosiaalisia lakeja. Miksei ihmiset vaan voisi olla? Miksi sitä draamaa pitää haalia kuin jotain jalokiviä?
Kai se on tähänkin pakko sanoa, että karma on bitch jos elää ja tekee väärin. Joten, BE PREPARED

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)