NÄYTÖT

helmikuuta 05, 2014

Pari sanaa homofobiasta

Tästäkin aiheesta voi tulla (ja varmaan tuleekin) monta eri merkintää, mutta ensimakua:
Yleisimpiä syitä homofobiaan on... 
1. Koska ei itse ole, pelkää että homo yrittää iskeä.
False: Vaikka on homo, se ei tarkoita että tuntee kipinää jokaiseen mieheen. Ihan niinku heterotkaa ei tunne kipinää jokaiseen vastaan tulijaan. 
Ei se ole homorakkautta tai lesborakkautta. Vaan rakkautta. Ei sitä voi päättää kehen rakastuu. Eikä kenenkään pitäisi tuntea pahaa oloa siitä, että tykkää jostakusta. 

2. Uskonto kieltää
Stupid: Uskovaiset on homoutta vastaan vain siksi, että kirja sanoo niin. Mikä on varmasti tyhmin syy ikinä. Eivät mieti omalta kannalta; vihaako vai hyväksyykö, vaan antaa jonkun muun päättää heidän puolestaan.
Uskovaisten pitäisi miettiä ihan omalta kannalta, (ei kirjan perusteella), mitä mieltä asiasta on. Voisivat yllättyä, kun tajuavat ettei se olekkaan niin ''omituista''.

Moni ihminen, joka on vielä epävarma omasta suuntaumuksestaan, olisi varmasti paljon onnellisempi, ja helpottuneempi asiaa setviessä, jos homovihaa ei olisi joka v*tun paikassa.
Eletään kuitenkin jo 2000-lukua. Naisilla on oikeuksia ja ihmisiä ei myydä orjiksi. Eiköhän olisi aika jo tämäkin asia tuoda tälle vuosituhannelle. 
Itse en ole mikään ''muutosten-fani'', mutta tämä asia pitäisi muuttua. 

Avioliitto ei ole pyhä naisen ja miehen välinen asia, vaan rakkauden ilmaiseminen. Sen pitäisi olla kaikille mahdollinen, koska kaikilla on oikeus ilmaista rakkauttaan. Ziizus hei ihmisiä menee naimisiin siltojen kanssa, joten miks samaa sukupuolta on sitte niin iso juttu?

Pieni askel ihmiselle, suuri askel.. tulevaisuudelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)