NÄYTÖT

marraskuuta 17, 2013

Usko haastatteluun 1/2

Tutustuttuani paremmin uuteen ystävääni, sain tietää että hän on todella uskovainen henkilö. Hän on 19 vuotias Amerikkalainen mies, ja hän on suostunut tähän haastatteluun. 
Laitan tämän haastattelun kahteen osaan, koska vastaukset ovat niin pitkät :) 
Tässä siis 5/10
Ja alkuperäiset vastaukset tulevat kommentteihin.


1. Miksi uskot jumalaan?
Minulla on ollut monia henkilökohtaisia ​​kokemuksia Jumalan kanssa. Kun kukaan muu ei voinut tai halunnut auttaa minua, Jumala auttoi minua. Silloinkin kun kaaduin .... kun tein syntiä .... Jumala tuli hakemaan minut takaisin ja hoiti asiat kuntoon. Jumala on näyttänyt minulle puolia itsestäni, joita kukaan muu ei tiennyt minulla olevan. En halua elämää ilman häntä.
2. Miten suhtaudut ateisteihin?
Ateistit eivät pelkää kysyä kysymyksiä. Ateistit ottavat saamansa informaation, ja tulkitsevat sen tavalla mikä on heistä paras, Aivan kuten joku joka harjoittaa teismiä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tosiasiat osoittavat vain Jumalaan. Uskon myös että yhden täytyy kokea jumala, nähdäkseen että hän on hyvä. Psalms 34:8 "Oi kokekaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä: Autuas se mies, joka turvaa hänelle"

3. Kriisitilanteissa kumpi on tärkeämpää, uskonto vai laki?
Romans 13:1 "Jokainen olkoon alamainen korkeampien voimien. Sillä ei ole valtaa kuin Jumalan valta: että vallanpitäjät ovat Jumalan säätämiä." Rakastan politiikkaa! Minulle todellinen uskonto on vanhurskaus. Tarkoitan tällä sitä, että meidän tulee totella lakia, kun se ei ole ristiriidassa uskoamme kanssa, joka on perusoikeuksia. Kriisitilanteissa ... kuten luonnonkatastrofi tai taloudellinen katastrofi .... lait auttavat yhteiskunnan vakauden. Siinä säädetään asianmukainen ratkaisu. Nämä lait eivät tyypillisesti ole ristiriidassa uskon kanssa.
4. Kerro lyhyesti, mitä mieltä olet homoseksuaaleista, ja heidän avioliitoistaan?
Uskon, pohjimmiltani, että homojen avioliitto on moraalitonta ja väärin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että se on jokaisen oma valinta miten he elävät.
5. Miten suhtaudut Esiaviolliseen seksiin?
Uskon että seksi on fyysinen ilmaisutapa kahden ihmisen rakkaudesta toisiaan kohtaan. Jos kaksi ihmistä ei halua olla siellä toisiaan varten, kasvattaa perhe yhdessä, auttaakseen toisiaan ja olemaan yhdessä niin myötä kuin vastoinkäymisissä., niin en usko että heidän pitäisi harrastaa esiaviollista seksiä.

1 kommentti:

  1. 1. Why do you believe in God?
    I have had many personal experiences with God. When no one else could or would help me, God would help me. Even when I fell down....when I committed sin....God would pick me back up and make everything alright. God has addressed needs for me no one else knew I had. I don't want a life without him.

    2. how do you feel about atheists?
    Atheists are unafraid to ask questions. Atheists take the information they receive, and interpret in the way the believe is best, just like one who practices theism. However I believe that the facts point to not only a God, but the God. I also believe that one must taste God for himself/herself and see that God is good. Psalms 34:8 "O taste and see that the LORD is good: blessed is the man that trusteth in him"

    3. In a crisis, witch is more important, Religion, or law?
    Romans 13:1 "Let every soul be subject unto the higher powers. For there is no power but of God: the powers that be ordained of God." I love politics! For me true religion is righteousness. What I mean by this is that we are to obey the law when it does not contradict a tenet of our faith. Which is basic rights. In a crisis...such as a natural disaster or an economic disaster....the laws help provide a measure of stability. It provides for an orderly solution. These laws don't typically contradict a faith.

    4. Tell shortly, how do you feel about gays, and gaymarriges?
    I believe, fundamentally, that gay marriage is fundamentally immoral and wrong. However I believe that it is up to each person to choose for themselves how they shall live.

    5. How do you feel about Premaridal sex?
    I believe that sex is a physical expression of love used to bond two people as one. If two people are unwilling to be there for each other on a permanent basis, to raise a family together, to lift each other up and be together for better or for worse then I don't believe they should engage in sex.

    VastaaPoista

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)