NÄYTÖT

marraskuuta 15, 2013

Rukoilen puolestasi

Uskonto aiheinen päivitys liittyen rukoiluun.
Rukoilu jonkun auttamiseksi, on laiskuutta. Haluaa auttaa toista oikeastaan tekemättä mitään. Sen sijaan että kysyisi, miten voisi auttaa, tai oikeasti lohduttaa/kuuntelee toista, sanoo rukoilevansa tämän puolesta. Laiska tapa antaa toisten ymmärtää että auttaa, ilman että tekee mitään.
Jos kaikki ne ihmiset jotka rukoilevat nälänhätää vastaan, oikeasti tekisivät jotain, esim lahjoittaisivat rahaa, saisi paljon enemmän aikaan. Jos todella haluaa auttaa, voisi tehdä muutakin kuin ristiä kätensä.
Rukoilu ei auta mitään. Se on vain ele. Jos se auttaisi jotain, tarkoittaisiko se sitten sitä että miljoonat ihmiset rukoilevat lapsille nälänhätää ja kuolemia?

Toinen aiheeseen liittyvä ärsyke, on se että yleensä jos joku sanoo sen ''rukoilen puolestasi'' kommentin, se on yleensä aiheeseen joka ei edes ole väärin.
Jos joku on homo --> ''rukoilen puolestasi''. --> Ei tarvitse, olen onnellinen näin.
Jos joku ei usko jumalaan --> ''rukoilen puolestasi''. --> Ei tarvitse, olen onnellinen näin.

Toisenlaisissa ongelmissa, jos jollain on huume, alkoholi tai vaikka peliriippuvuus, silloin viimeinen asia mitä ystävältäsi haluat kuulla on ''rukoilen puolestasi''. Mitäpä jos et rukoilisi, vaan todistaisit ystävyytesi, ja oikeasti auttaisit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)