NÄYTÖT

lokakuuta 06, 2013

Pedo in Iran

Pakko ottaa kantaa tämän uutisen luettuani, Link
Ei tähän nyt välttämättä tarvitse edes yksityiskohtaisesti kertoa mikä tässä on väärin, koska kaikki varmasti sen tajuaa luettuaan uutisen.
Juuri tälläisien asioiden takia i don't want to live on this planet anymore !
Mikä siinä on että pitää lapsiin sekaantua? Minkälainen ihminen saa siitä kiksejä että pääsee tuhoomaan toisen ruumiin, mielen ja varmastikkin elämän?
Miten kukaan voi edes kuvitella että maailma on menossa parempaan suuntaan, kun tälläisiä sairaista asioia tehdään lailliseksi?
Onko tää sitten se kulttuuriero? Uskoisin että esim. Euroopassa ei missään maassa kävisi mielessäkään tehdä tälläistä lailliseksi (paitsi pari sairasta pedoo sieltä sun täältä?).. Miten voi olla niin erillaista kansaa samalla planeetalla?
''Adoptioperheissä isä voi mennä jatkossa halutessaan naimisiin oman 13-vuotiaan adoptiotyttärensä kanssa'' Siis ei tässä ole mitään järkeä? Onko niin rumaa väkeä että tietää ettei naista saa muulla tavalla? Vai onko toi joidenki mielestä sitten vaan niin kiihottavaa että on pakko saada lasta??
Ei mee kyllä mun käsitykseen ollenkaan, ja ne jotka tän asian tajuaa vois tehdä kaikille ison palveluksen ja hirttää ittensä piikkilangalla. Tää on niin väärin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)