NÄYTÖT

lokakuuta 24, 2013

Maailmanvaltias

Maailmanvaltiaita näkee eniten kouluissa. Ylä-asteelta eteenpäin.
Maailmanvaltias on tavallaan hypobully, mutta kiusaamisen sijaan käyttäytyy ylimielisesti, itsekkäästi ja no... luulee olevansa joku maailmanvaltias.
He huutavat tunnilla, eivät anna muiden oppia, puhuvat opettajan päälle ja välittävät vain omasta mukavuustasostaan.
Jos maailmanvaltiasta vituttaa, silloin kenelläkään muulla ei voi olla hyvä päivä. Ihan kuin se että muilla on hauskaa vaikuttaisi jotenkin maailmanvaltiaan egoon? 
Jos muut meluaa vähänkin tunnilla, alkaa maailmanvaltias raivoamaan. Mutta kun maailmanvaltias huutaa tunnilla, ja hänelle sanoo asiasta, se tulkitaan vittuiluna, ja yleensä maailmanvaltias suuttuu. 
Jos ollaan pian pääsemässä kotiin tai ruokailuun, eikä maailmanvaltias jaksa odottaa, hän myös asian ilmaisee niin että kaikki varmasti kuulee. Valittaa jatkuvasti, ja toistaen sitä samaa lausetta: "nääälkäää mennäään jooo" ja koko ajan uusiksi. Ihan kuin se auttaisi että valittaa? Ei se opettaja keskeytä asiaansa sen takia että maailmanvaltias pääsee vähän aikaisemmin ruokailuun? 
Kyllähän kaikki valittaa välillä, mutta liika on liikaa.
Tälläset ihmiset vois vaan oppia pitämään turpansa kiinni. Tajuta etteivät he ole mitään maailmanvaltiaita, ja että tollanen paskamainen käytös kyllä kostautuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)