NÄYTÖT

syyskuuta 25, 2013

Räjähdysvaara

Alkanu tässä vuosien varrella ärsyttää sairaasti se, että koko ajan tehdään lisää, hienompaa ja helposti rikkimenevämpää teknologiaa, mutta ei korjata vanhaa.
Ne laitteet jotka toimii hyvin, eikä mene edes helposti rikki, niihin kaikkiin löytyy 5 lisäversioo jotka menee rikki kun tyyliin tippuu kädestä. Edelliseen puhelimeeni ei tehty kuulokkeita joita myytäisiin erikseen koska vanha-malli, eli kun mukana tulleet kuulokkeet meni rikki, ei saanut uusia.
Kaverini iPhoneen ei tehdä enää latureita koska vanha-malli, hän osti netistä 4 kpl latureita, ja niistä mikään ei toimi. Yksi sytytti tulipalon.
Mikä sekin pointti on tehdä puhelimia kestämään vaan sen kaksi vuotta? Voiko raha olla joillekkin ihmisille niin vitun tärkeetä? Ja jos aletaan miettiin vihreyden kannalta, niin kuinka paljon enemmän tulee ongelmajätettä kun kahen vuoden välein heivataa puhelin pois? ARGH
Mikä siinä oikein on kun ei voida tehdä mitään toimivaa? ja nyt suunnitelaan sitä sirua joka laitetaan ihmiseen, ja kun sulkee silmät niin näkee puhelimen näytön siinä... Kuka uskaltaa ottaa tälläisen kun katsoo teknologian historiaa? Kaikki menee rikki, joten joku mikä laitetaan sun sisään varmaanki räjäyttää sun selkärangan? EI KIITOS.

1 kommentti:

  1. Nii ja sitte seki vielä että heti ku takuu menee umpeen niin laite hajoo..

    VastaaPoista

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)