NÄYTÖT

syyskuuta 23, 2013

Kirotut puhelimet.

Tälläinen aihe tänään. Ärsyttää jo valmiiksi se, että ennen kun osti puhelimen, ne tehtii niin että kestäis loppuelämän. Nyt ne tehdään niin ettet sä niitä kerkee edes maksaa ennekö on jo hajalla.
Sit tietenkin tää että ennen se oli vaan se puhelin... Nyt on vitun kallis puhelin, näyttösuoja ja suojakuoret, ja tietenkin ku kaikki toimii netillä, niin pitää sekin olla. Ärsyttää ihan sairaasti, muutos ei oo (aina) hyvä asia.
Oma vittumainen puhelin historia:
1. Tää ihana lempipuhelin kesti 6 vuotta sisältäen kolmannesta kerroksesta tippumiset sekä suihkutaskut.. Kunnes eräs kaverini repäs siitä antennin irti, vieläkin toimii muuten, mutta kenttää ei ole. No mentiin sitten ostaan uutta samanlaista puhelinta niin sanottiin että ei niitä tehdä enää, että kannattaa ostaa tällänen liukukuori puhelin. Ja ostettiin.
2. Tää oli hyvä puhelin kanssa, vähän erillainen mutta muuten jees. Ei kerenny ees kauaa olla kunnes se pöllittiin baarissa. Mentiin sitten ostaan samanlaista puhelinta, niin sanottiin että ei näitä tehdä enää, ja että kannattaa ostaa tällänen kosketusnäyttöpuhelin! Pienen kiroomisen jälkeen ostettiin sitten sellainen.
3. Pikkuhiljaa alko tottuun kosketusnäytölliseen puhelimeen, vaikka ei yhtään niin hyvä kuin näppäimellinen, tuntu että olis paljon hitaampi.. No tää oli sen pari vuotta kunnes yks aamu näyttö rikki. Ilmeisesti joku kosketushäiriö, kun ottaa eri kohdasta numeron kun mitä painaa. No mentiin sitten kauppaan taas kerran kysymään että samanlaista kiitos, mutta ei.. Ei tietenkään. Ne vaan sano että ei tehä enää ja kannattaa älypuhelin hommata. Ja sellanen hankittiin.
4. Nyt on tää älypuhelin, välillä tekis mieli seinään heittää ku hidastelee kauheesti, tietty rahaa menny vitusti liikaa kun joutunu kaikki ne aikasemmin luetellut jutut hankkimaan jne. Mutta näillä mennään..
''Älypuhelimesta on kaveriksi suunnilleen 2-3 vuodeksi'', johtava kuluttajaoikeusneuvoja Nina Konu arvioi Aamulehdelle. Ompas nyt tosi älykästä toimintaa taas. VOI NY ....
Tää aihe on yks niistä isoimmista asioista jotka lukeutuu siihen: I don't want to live on this planet anymore. kategoriaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole mielummin kahden tähden positintti, kuin kolmen tähden kusipää:)